Je hebt zó vaak buikpijn. Je moet ontelbare keren op een dag naar het toilet (soms durf je niet eens het huis uit te gaan voordat je weet waar het volgende toilet zich bevindt!). Of misschien ga je maar één à twee keer per week en zit je uren op de pot. Je denkt dat het iets met je voeding te maken heeft, maar je komt er maar niet achter waar het nou echt aan ligt.
Herkenbaar? Dan begrijp ik dat je baalt.

Hoe zou het voor je zijn als dat wordt opgelost?

Als je gewoon de deur uit kunt lopen zonder je zorgen te maken.

Als je precies weet wat je wel en niet mag eten.

Als je niet meer de hele dag met buikpijn hoeft rond te lopen.

(Niet meer de hond de schuld hoeft te geven van jouw (stinkende) windjes.

In mijn programma geef ik je de tools om de regie weer over je buik te krijgen. Ik leer je wat jouw darmen nodig hebben om weer in optimale conditie te komen.

Door middel van een ontlasting onderzoek kunnen we er precies achterkomen waar jouw problemen zitten. Door de uitslagen die we krijgen van zo’n test kunnen we doelgericht werken aan een oplossing van jouw probleem. 

Wat gaan we doen:

We beginnen met een uitgebreid intake-gesprek (dit gesprek duurt ongeveer 1 1/2 uur), waarin ik je het hemd van je lijf vraag over jouw klachten. Je krijgt een test-kit (met de basisdarmflora-test, eventuele verdere test zijn niet meegerekend) mee naar huis en een aantal adviezen, waar je alvast mee kunt beginnen.

Tijdens het tweede gesprek (1 tot 1 1/2 uur) bespreken we de uitkomst van je test, ontvang je van mij een op maat gemaakt advies, dit advies is met name gericht op voeding, wat is goed voor jouw darmen en wat niet. Aangevuld met voedingssupplementen

Het derde gesprek is een korter consult (3/4 uur) waarin we bespreken hoe het met je gaat en welke aanvullingen of wijzigingen nodig zijn in je programma. 

De gesprekken kunnen ook via Zoom worden gevoerd, het maakt dus niet uit waar je woont. 

Wat zijn de kosten?

Jouw investering in dit traject voor gezonde darmen, is 499,- euro. Dit is inclusief basisscreening darmflora. De mogelijkheid bestaat dat er nog andere zaken naar boven komen die we eventueel willen testen. Dit zijn aanvullende kosten.

Dit bedrag is exclusief de kosten voor supplementen. Het is niet in te schatten van tevoren hoeveel dit gaat zijn.

Voor zowel aanvullende testen als supplementen geldt: alles in overleg.

Let op: Met ingang van 1 maart 2022 zijn de kosten van dit pakket 499,- euro.

Van Martine heb ik in korte tijd veel geleerd. Met name hoe groot derol is van je darmen als het gaat om de gezondheid van je lichaam enhet lekker in je vel zitten. Het opvolgen van haar advies heeft veelpositieve resultaten opgeleverd.

 Gritte

Van Martine heb ik in korte tijd veel geleerd. Met name hoe groot de rol is van je darmen als het gaat om de gezondheid van je lichaam en het lekker in je vel zitten. Het opvolgen van haar advies heeft veel positieve resultaten opgeleverd.

Van Martine heb ik in korte tijd veel geleerd. Met name hoe groot derol is van je darmen als het gaat om de gezondheid van je lichaam enhet lekker in je vel zitten. Het opvolgen van haar advies heeft veelpositieve resultaten opgeleverd.

Carolina

Na maandenlang erg futloos te zijn en maag/darm klachten door de nasleep van een bacterie en bijbehorende zware antibioticakuur kwam Martine’s site op mijn pad.

Een bloed en ontlastingsonderzoek verder waren er zaken naar voren gekomen die verbeterd konden worden. Martine heeft me veel adviezen gegeven qua aanpassing van voeding, maar ook voor supplementen. Het heeft mij heel erg geholpen, ik voelde me na enige tijd stukken beter.

Wat ook erg fijn is dat ik nu weet waar ik rekening mee moet houden om de klachten weg te houden.

Van Martine heb ik in korte tijd veel geleerd. Met name hoe groot derol is van je darmen als het gaat om de gezondheid van je lichaam enhet lekker in je vel zitten. Het opvolgen van haar advies heeft veelpositieve resultaten opgeleverd.

Joke

Mijn probleem was een opgeblazen, rommelende, opgezette buik. Mijn gewicht was toegenomen en ik was vaak moe. 

Het resultaat van mijn behandeling bij Martine was een verandering in voeding (reduceer dierlijk eiwit, advies voor coaching sessies om meer balans te krijgen in mijn leven en advies over betrouwbare supplementen om de darmflora te verbeteren. Daardoor zijn mijn klachten sterk afgenomen.

Voor mij was een eye-opener de stoelgang-test die een tekort aangaf van een aantal bacteriën, het milieu in mijn darmen en de gevolgen daarvan voor mijn energiehuishouding.

Ik vind vooral Martine’s uitleg heel duidelijk en haar aanpak praktisch. Martine zoekt grondig naar de oorzaak van de klachten vanuit verschillende kanten – functioneren van lichaam en geest is nu eenmaal gecompliceerd. Haar expertise betreffende de darmen, darmflora, supplementen en voeding is hoog. Maar bovenal voel ik dat zij oprecht interesse heeft om mij als  cliënt te helpen en dat is zeldzaam.

Mathijs

“Ik ben bij Martine terechtgekomen met diverse klachten in mijn buik. Opgezet gevoel, last van opkomend maagzuur en gewoon niet lekker in je vel zitten. Al snel zijn we aan de slag gegaan met een aangepast voedingspatroon en na een uitgebreid darmonderzoek hebben we dat verder aangescherpt en heeft Martine een aantal supplementen geadviseerd. Ommekeer was een drie-daagse detox die voor mij heel heftig was, maar heeft ervoor gezorgd dat ik daarna wel de knop kon omzetten w.b. mijn eetpatroon. De grootste eye-opener hierbij was je lichaam zo snel gewend kan raken aan nieuwe routines en patronen. Nu zijn we ruim 8 weken verder, 7 kilo lichter en voel me echt goed. De begeleiding van Martine hierbij kan ik iedereen van harte aanbevelen; ze geeft veel tips, trucs, recepten en praktische handvaten.”

Vragen?

Geef je op voor een GRATIS sessie. Dan kun je je vragen stellen en vertel ik je er meer over.