on

Online-cursus

Keto voor beginners
In 4 weken gezond afvallen door in je vet-verbranding te komen met een duidelijk plan van aanpak, zonder frustratie en vraagtekens

JE WILT GRAAG AFVALLEN 

Gewoon een paar kilo na de kerst of misschien is het voor jou noodzakelijk vanwege je gezondheid. Herken je je in de volgende voorbeelden?

 • Je bent te zwaar, je kleding past niet meer en je lichaam zit je in de weg bij elke beweging die je maakt
 • Je zou graag vol energie willen zitten, in plaats daarvan sleep je je door de dag
 • Je begint steeds meer last te krijgen van allerlei kwaaltjes en je weet dat als je je leefstijl aanpast, dat het beter zou gaan
 • En misschien ben je zelfs al een paar stappen verder en gaat je gezondheid met rasse schreden achteruit. Ben je insuline-resistent, heb je diabetes, hoge bloeddruk of gewrichtsklachten.

JE HOEFT ECHT NIET ZO VERDER

 ER IS EEN OPLOSSING

(Zelfs voor die overgangskilo's die er met geen mogelijkheid van af lijken te gaan, ook al heb je al van alles geprobeerd.) Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Op een gezonde manier af zou kunnen vallen (die ook op de lange termijn werkt)
 • Blij kunt zijn met je lichaam
 • Je niet meer instort aan het einde van de dag (of na de lunch)
 • Je klachten verminderen of misschien zelfs wel verdwijnen
 • Je minder medicatie kunt gaan gebruiken

Ben je klaar om de knop om te draaien?

Gedurende 4 modules neem ik je mee door Keto-land. Je krijgt van mij:

 • Een boodschappenlijst, zodat je precies weet wat je wel en wat je niet mag eten
 • Een weekmenu, met niet alleen lekkere, maar vooral ook makkelijke recepten
 • De mogelijkheid om al je vragen te kunnen stellen
 • Oplossingen als je bijvoorbeeld kunt doen als je de keto-griep hebt (die hoeft namelijk niet zo erg te zijn)
 • Ik kijk met je mee als je niet verder meer afvalt (ook al heb je nog niet je ideale gewicht) om de oorzaak te vinden
 • Professionele begeleiding van een erkende therapeute

Keto voor Beginners

In 4 weken tijd/modules krijg je alle informatie die je nodig hebt om het keto-dieet op een verantwoorde en gezonde manier te kunnen volgen. Je hebt toegang tot de cursus zolang de cursus bestaat, dus je kunt op ieder gewenst moment beginnen en het op je eigen tempo doen.


MODULE 1

In module 1 leg ik je precies uit wat je wel en niet kan eten tijdens het keto-dieet. (Je vindt daar ook je boodschappenlijst en recepten) We maken het makkelijk zodat het je niet heel veel tijd hoeft te kosten (uiteraard wel lekker!). Je niet hoeft te gaan raden wat je wel en niet mag eten. Kortom een duidelijke uitleg waar je direct mee aan de slag kan.

MODULE 2

Bang voor de keto-griep? In module 2 vertel ik waar je op moet letten, zodat jij daar geen last van hebt.

Wel of niet in ketose? Hoe kom je erachter? Liever ketonen meten via de urine of bloed. We bespreken het allemaal!MODULE 3

Module 3 bevat een handige checklist voor als je niet meer afvalt, waar moet je dan opletten. Stap voor stap kun je bekijken wat de oorzaak bij jou zou kunnen zijn.

Verder kan Intermittent fasting een extra duwtje in de rug zijn om je gezondheidsideaal te bereiken, maar je bepaalt zelf hoe moeilijk of hoe makkelijk je het jezelf maakt.

MODULE 4

Hoe verder na keto, in module 4 leg ik je uit waar je op moet letten en welke mogelijkheden er zijn, zodat je niet meer in je oude gewoontes terug hoeft te vallen.


Want het doel van de cursus is dat jij je goed in je lichaam voelt en meer energie hebt.


VERDER:

1 persoonlijke intake om jouw doel te bepalen, waar ik je ondersteuning en advies kan geven met betrekking tot jouw persoon (en jouw eventuele klachten)


Een vervolgconsult waar je al je vragen kwijt kunt (en geloof me, die ga je hebben ;-))


Kosten zijn 119,- EuroBenieuwd naar wat anderen ervan vonden?

Annoesjka de Graaf

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld voor de cursus Keto voor beginners van darmtherapeute Martine Trouw. Als voeding- en leefstijlcoach weet ik uit ervaring dat het heel makkelijk is om op een ongezonde manier af te vallen met 'gekke' diëten en daarmee je lichaam tekort te doen en veel stress te geven. Hoewel ik veel weet van op een gezonde manier afvallen en leven had ik nog niet echt verstand van ketogeen eten.

Martine heeft in deze korte cursus op een prettig toegankelijke manier alle informatie verwerkt om te begrijpen wat ketogeen eten is en waar je op moet letten als je dit op een gezonde manier wilt toepassen. Ze heeft een enorme berg aan kennis om te delen die verder gaat dan alleen ketogeen eten. In de cursus kijkt ze naast de online groepsessies ook één op één met elke deelnemer mee en dat geeft vertrouwen.

Martine deelt haar kennis en ervaring op enthousiaste wijze en ik kan niet anders zeggen dan dat de cursus Keto voor beginners een waardevol startpunt is om op een gezonde en verantwoorde manier het ketogeen eten in je leven in te voegen, als ‘resetkuur’ of als nieuwe leefstijl.

Yvonne Dam

Ik heb bij Martine de Keto training gevolgd, en ben hier zeer tevreden over. Martine legt alles heel goed uit en denkt met je mee. In de online academy die bij de training komt, vind je ook veel makkelijke video's en een goede uitleg hoe alles werkt en waarom. Martine's achtergrond en opleiding maken dat zij elke vraag die wordt gesteld, direct en met gemak kan beantwoorden. 


De facebook groep was besloten en een makkelijke en prettige plek om de voortgang met elkaar te delen. De wekelijkse zoom sessies hielpen verder bij het inzoomen, verdiepen en volhouden. Als je anders wilt eten, zonder suiker en bloedsuikerspiegel wisselingen, en zonder koolhydraten dan raad ik dit programma zeker aan.


Ik heb het eerst zelf geprobeerd maar zag door de bomen het bos niet meer, en daardoor lukte het niet. Met Martine's hulp wel, ik heb resultaat gehaald en belangrijk voor mij dit is goed vol te houden.