De Shit-cursus 

In deze cursuS Help Ik je van een opgeblazen buik en altijd maar moe naar energiek en fiT.

Je krijgt de tools die je nodig hebt om erachter te komen waardoor je klachten ontstaan en hoe je er er vanaf komt.

Voor wie is deze cursus?

Voordat ik je meer ga vertellen over deze waardevolle cursus, wil je misschien eerst weten voor wie hij is...

Je bent een vrouw die moe is van het moe zijn, die gewoon met een platte buik in d'r broek wil passen en die er klaar voor is om haar voeding en leefstijlgewoontes aan te pakken.

Die niet meer wil horen: Leer er maar mee leven of Dat hoort er gewoon bij.

Of je nu net komt kijken of al langer met klachten rondloopt (en al het één en ander hebt uitgeprobeerd)

Je bent op de juiste plaats en ik ga je precies vertellen hoe de

Shit-cursus

je tools, inspiratie en ondersteuning gaat geven in jouw reis naar een energiek en fit leven!

Aan het einde van dit programma:

  • Weet je waar je klachten vandaan komen
  • Voel je je weer fit en vitaal
  • Heb je niet meer zo'n last van een opgeblazen buik
  • Weet je precies waar je op moet letten (voeding en leefstijl)
  • Heb je een fantastische, gezonde darmflora die voor jou zorgt!

Azra Serbegovic

Schoonheidspecialiste, salon-eigenaresse

Martine is de beste voedingsspecialist. Ze heeft het brede scala aan inzichten in verschillende voedingsprogramma's. Ik ontmoette haar voor het eerst in 2017 toen ik me erg down voelde en mijn eetgewoonten moest herzien. Sindsdien ben ik er dankzij haar begeleiding in geslaagd mijn gezondheid terug te krijgen. Bovendien raad ik haar veel van mijn klanten aan, aangezien huid- en darmgezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. Sterk aanbevolen.

Start Vandaag:

Wat mijn klanten ervan vonden:

Joke

Mijn probleem was een opgeblazen, rommelende, opgezette buik. Mijn gewicht was toegenomen en ik was vaak moe. 

Het resultaat van mijn behandeling bij Martine was een verandering in voeding (reduceer dierlijk eiwit, advies voor coaching sessies om meer balans te krijgen in mijn leven en advies over betrouwbare supplementen om de darmflora te verbeteren. Daardoor zijn mijn klachten sterk afgenomen.

Ik vind vooral Martine's uitleg heel duidelijk en haar aanpak praktisch. Martine zoekt grondig naar de oorzaak van de klachten vanuit verschillende kanten – functioneren van lichaam en geest is nu eenmaal gecompliceerd. Haar expertise betreffende de darmen, darmflora, supplementen en voeding is hoog. Maar bovenal voel ik dat zij oprecht interesse heeft om mij als  cliënt te helpen en dat is zeldzaam."

Gritte

Van Martine heb ik in korte tijd veel geleerd. Met name hoe groot de rol is van je darmen als het gaat om de gezondheid van je lichaam en het lekker in je vel zitten. Het opvolgen van haar advies heeft veel positieve resultaten opgeleverd

Carolina

Na maandenlang erg futloos te zijn en maag/darm klachten door de nasleep van een bacterie en bijbehorende zware antibioticakuur kwam Martine's site op mijn pad.

Martine heeft me veel adviezen gegeven qua aanpassing van voeding, maar ook voor supplementen. Het heeft mij heel erg geholpen, ik voelde me na enige tijd stukken beter.

Wat ook erg fijn is dat ik nu weet waar ik rekening mee moet houden om de klachten weg te houden.

Wat gaan we doen?

Juist omdat ik ook in jouw schoenen heb gestaan (plus de enorme kennis die ik heb en klanten die voor jou zijn gegaan) weet ik waar je tegenaan loopt, waar je vastloopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. 

Module 1

Meteen aan de slag met recepten, wat kun je wel en wat kun je beter niet eten. Ik leg je uit waarom je misschien beter geen gluten en zuivel kunt eten (je kunt zelf thuis testen of je tegen lactose kunt, ik leg je uit hoe) en wat de alternatieven zijn. Het is een stuk makkelijker dan je denkt!

Module 2

Je spijsvertering, misschien het sufste onderwerp, maar zo waanzinnig belangrijk! En hoogstwaarschijnlijk een heel, belangrijk deel van de oplossing van jouw klachten. Ik leer je precies waar je op moet letten. Tipje van de sluier, intermittent fasting is er een onderdeel van.

Module 3

Jij loopt rond met allerlei verschillende klachten. Van opgeblazen buik, gewrichtsklachten, diarree, obstipatie, enz. We gaan ze allemaal langs en ik geef je tips en trucs op het gebied van voeding en supplementen waarmee je direct aan de slag kunt.

Module 4

In deze module ga ik je vertellen waarom ontspannen zo verschrikkelijk (!!!) belangrijk is. Je hebt geen idee wat de impact hiervan is op je lichaam, maar aan het einde van deze week weet jij wat je nodig hebt en ga je het ook doen.

Module 5

Als het goed is voel je je nu al veel beter. In deze laatste module zetten we de puntjes op de i. Ik laat je zien hoe je je darmflora kunt koesteren, verzorgen en kunt trakteren, zodat je energiek en vitaal door het leven kunt gaan.

Het gehele programma kost normaal € 189,-  

Alleen dit weekend € 99,-

5 modules waarin je alles leert om de basis van je darmflora op orde te krijgen, zodat jij zonder klachten door het leven kunt.

Een facebook-groep waar je je vragen kunt stellen, successen kunt delen en elkaar kunt supporten.

Je krijgt elke week toegang tot de volgende module, zodat je niet overdonderd raakt en je voldoende tijd hebt om alles toe te passen.


Plus deze bonus voor een Happy, Healthy Gut

Ik doe er alles aan om te zorgen dat de deelnemers van de cursus resultaten behalen waar ze blij van worden. Dat is waar ik het voor doe!


Een Vraag- en Antwoordsessie 

In de avond waar je je vragen kunt stellen en van elkaar kunt leren. Kun je er niet bij zijn: je kunt vooraf je vragen aangeven en in de replay mijn antwoorden terugluisteren.


Start Vandaag met de Shit-cursus


Brandende vragen die je voorgangers hebben gesteld voordat ze met de cursus begonnen:

Moet ik nu twee keer gaan koken?

Ik heb zelf ook een gezin (en ook geen zin om 2 keer te koken. Ik heb er dus zoveel mogelijk rekening mee gehouden dat de maaltijden makkelijk aan te passen zijn voor het hele gezin!

Moet ik allemaal moeilijke ingrediënten in huis halen?

Moeilijk niet, wel lekker! Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus een beetje buiten je comfort-zone gaat en nieuwe dingen uitprobeert!

Ik voel me nogal overweldigd door alle dingen die ik moet gaan leren en doen. Weet je zeker dat ik dit kan?

Doe de cursus vooral op je eigen tempo. Niets moet, neem het in je op en probeer stapje voor stapje meer uit en pas het toe zoals dat jou uitkomt. Bovendien, Ik zal er alles aan doen om je te helpen. 

Is Martine beschikbaar om vragen aan te stellen als ik het niet meer weet?

Ik ben regelmatig aanwezig in de Facebook-groep en er is een vraag- en antwoordsessie, waarin je al je vragen kwijt kunt.

Als ik met de cursus start heb ik dan meteen toegang tot alle lessen?

Je krijgt zodra je de cursus hebt gekocht toegang tot de welkomstmodule met alle recepten en uitleg over welke voeding goed voor je is en welke niet. Vervolgens zal er steeds 1 nieuwe module vrij gegeven worden. Zo kun je rustig alles toepassen zonder dat je overweldigd raakt.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de cursus?

Je hebt toegang tot de cursus zolang deze bestaat. Ik heb voorlopig nog geen plannen om er mee te stoppen, dus je kunt alles nog héél, vaak teruglezen.

Denk je er nog even overna?


Ik persoonlijk kan niet wachten om met je aan de slag te gaan de komende 4 weken!

De juiste voeding eten heeft letterlijk mijn leven veranderd. 

Ik heb uit de eerste hand ervaren hoe het is om van altijd moe, last van allergieën en een opgeblazen buik, naar lekker in mijn vel en vitaal door het leven te gaan.

Dat is wat ik graag voor jou ook willen bereiken! 

Martine


Start Vandaag met de Shit-cursus